SZOLGÁLTATÁSAINK

RAKTÁR  BÉRLÉS

Raktárbázisunk lakossági és céges ügyfelek számára a hét minden napján éjjel-nappal biztonságos , jól őrzött és személyre szabott raktározás bértárolás szolgáltatást kínál. A bérraktárban elhelyezett dolgaihoz bármikor hozzáférhet!

Raktár bérlés

Raktárbázisunk lakossági és céges ügyfelek számára a hét minden napján éjjel-nappal biztonságos , jól őrzött és személyre szabott raktározás bértárolás szolgáltatást kínál. A bérraktárban elhelyezett dolgaihoz bármikor hozzáférhet!

Céges raktározás

Ideiglenes külső raktárként tudunk rendszeresen és eseti módon is segíteni Önnek. Raktárbérlés szolgáltatás Budapest területén az egyik legjobb árat jelenti nálunk. Nagyobb árukészlet, irattárolás, ritkán használt gépek, kiállítási standok, marketingeszközök biztonságos elhelyezése bérraktározása. 

Komissiózás: külön kérésre, az áruk megrendelések szerinti kigyűjtését és összeválogatását is vállaljuk, egyedi árazás alapján. 

Rendezvény bérraktározás Filmes, színházas, produkciós ügyfeleknek díszletek, koncertfelszerelések, stúdiókellékek raktározása használati időn kívül, illetve a raktárból kiszállítás és visszaszállítás. 

Webshopos kisebb cégek raktározási gondját is meg tudjuk oldani bérelhető raktárunkban.

Magánraktár, lakossági időszakos, alkalmi raktározás

A bérraktározás, bútorai, ingóságai, könyvei, szőnyegei biztonságos megőrzése sok esetben tűnik jobbnak egy építkezés, felújítás alatt, mintha házilagos eszközökkel szeretné egy nem megfelelő helyen tartani értékeit. Szabadtéren, vagy vizes, dohos helyen hamar tönkremegy minden. Szívességet sem jó kérni másoktól, ha van rendes, szakszerű bérraktározás. 

Ha kiadja a lakást, de holmijait nem adja a bérlő használatába, vagy eleve bútorozatlanul adná ki, tegye el  arra az időre dolgait. 

Hagyatékok, gyűjtemények bérelhető magánraktár ha sok olyan tárgy van, amit otthonában nem tud elhelyezni, de gondos tárolásra mégiscsak szükség lenne, akkor mi vagyunk a megoldás

Időszakosan használt tárgyak, sport és kempingfelszerelés, hajó, surf, sí és golfeszközök, 

Bértárolás Budapesten, velünk nincs váratlan helyzet!

Raktározás szállítással, költöztetéssel, fuvarozással

 Mi megszervezünk Önnek mindent, a csomagolástól a rakodáson és költöztetésen át. lehet több lépcsős is a költözködés, tehát a régi helyről mindent a raktárba viszünk, majd pár nap, hét, vagy hónap múlva a felépült új házba, vagy az addigra megvett ingatlanba. Higgye el, sokszor jobb és olcsóbb a bérraktározás még fuvarozással együtt is, mint idegeskedni, meg vállalni a kényelmetlenséget. 

Természetesen önállóan csak a raktár bérlés szolgáltatást is lehet kérni, ha a szállítást más módon oldja meg. Tőlünk utánfutót is tud bérelni.

Mekkora raktárt béreljek? 

A szükséges raktár mértékét a legtöbben meglehetősen túlbecsülik: gondolta volna, hogy egy komplett, 100 négyzetméteres ház/lakás dolgainak a raktározásához elég lehet kb. 15-17 m2 raktárterület? Egy garzonlakás 5-6 m2-en is elfér?  De nálunk akár 1 négyzetmétert, vagyis egy raklap méretet is bérelhet. Nem kell több az elégnél. Kollégánkkal egyeztetve javaslatot teszünk a minimális méretre, de rugalmasak vagyunk lehet bármikor több, vagy kevesebb raktár négyzetmétert igényelni.

Bérraktározás rakodással

Rakodóink a megfelelő tudással és eszközökkel felkészülten jönnek Önhöz, erős és tapasztalt szakemberek, akik az ideális helykihasználásban is segítenek. Bútorszállítás emeletről fel és le, nehéz és nagy tárgyakat, gépeket, fénymásolót, szerverszekrényt, zongoraszállítást vállalunk. 

Rakodóeszközök, kézi és gépi anyagmozgatás

Kis kocsi, molnárkocsi és raklapos emelő – béka (raktározás eszközei) díjmentes biztosítása is benne van a raktár bérlés árában, illetve targoncás anyagmozgatás is kérhető. Szakszerűen, gyorsan és sérülésmentesen dolgozunk.

Csomagolóanyag, láda, fólia, raklap 

 Biztonságos és gondos tároláshoz lehetőség van nálunk egyendobozok, sztreccsfóliák, kötözőpántok, illetve ragasztószalagok vásárlására is. Légpárnás fólia, buborékos fólia, térkitöltőanyag is van. Mindenünk van, a mi véd, megtart, összefog, amivel a szállítmánya biztosan és épen marad. Bútorai tárolás előtti szakszerű szerelését és védőfóliázását is vállaljuk. Az anyagmozgatáshoz, tároláshoz szabvány raklapot is biztosítunk.

Igény szerint a (költözés) raktározás előtti szakszerű, erős és könnyen mozgatható csomagolást is vállaljuk, így biztosítva a bérraktározás és szállítás alatt a tárgyak, az áru épségét.

Kérje ajánlatunkat!